Volgers

vrijdag 6 december 2013

prettige feestdagen

goede avond allemaal vandaag een geborduurde kaart afgemaakt met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van http://fadengrafik-challenge.blogspot.nl/ thema kerst / oud en nieuw http://eenhoopinspiratieborduurkaarten.blogspot.nl/ alles mag http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/ gebruik kraaltjes .ik wil jullie nog bedanken voor de leuke reacties die zijn altijd super allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer grts. tonnie10 opmerkingen:

 1. Hallo Tonnie
  Het is een prachtige geborduurde kaart,ik denk dat het een patroon van Betty is, schattig met de roze kraaltjes, dank je wel voor het meedoen aan ons borduurkaartenblog en ook bedankt voor het meedoen aan de challenge van de Fadengrafik.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tonnie, Wat een prachtgie kaart., leuk patroon en mooie kleuren. Bedankt dat je meedoet met de uitdaging van ons borduurkaartenblog en bij de EHI borduurkaartenblog,. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tonnie, wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Leuk ook de bloemetjes die je hebt gebruikt. Leuk dat je meedoet met de challenge van ons borduurkaartenblog en van de Fadengrafik. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tonnie

  Prachtig is je kaartje, heel vrolijk door de kleuren en de bloemetjes en kraaltjes die erop zitten.
  Leuk dat je meedoet aan de december challenge van ons Borduurkaartenblog.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart met prachtige kleuren. Bedankt voor je deelname bij Ons borduurkaarten blog en EHI borduurkaarten.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend kaartje!!!Bedankt voor het meedoen bij E.H.I borduurkaartenblog!
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Tonnie,

  Wat een mooi, vrolijk kaartje heb je gemaakt! Mooie hoekjes op de kaart, die heb ik nog niet eerder gezien. Leuk hoe je de kraaltjes op je kaart hebt gebruikt zoals de opdracht was bij Ons Borduurkaartenblog, dankjewel voor je deelname!

  Groetjes Lisanne, DT-lid
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waow, een super mooi kaartje :)
  Dank je wel voor je deelname aan de Fadengrafikgroep.

  Fijne Feestdagen en tot volgend jaar
  groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen